Industrie și comerț

Protecție, siguranță și service pentru viața dumneavoastră profesională de zi cu zi

OLTENIA Laundry oferă uniforme de lucru stas sau personalizate, optime pentru angajați din diferite domenii de activitate. Atractive, comode, funcționale, cât și igienice și procesate sustenabil. Prin consultanță personală și un Know-how cuprinzător, vă garantăm o derularea a colaborării fără greșeală chiar de la prima livrare. Indiferent dacă aveți 50 sau 5000 de angajați, personalul nostru calificat este gata să vă acorde sprijin în ceea ce privește logistica și vă asigură un proces al managementului de textile fără probleme în locația dumneavoastră.

Gama noastră variată pentru industrie și comerț cuprinde uniforme de lucru spălate în conformitate cu cerințele industriei alimentare, EIP (Echipament individual de protecție) conform standardelor, cât și echipamente pentru Clean Room pentru industria farmaceutică. În plus, OLTENIA Laundry oferă echipamente ESD, echipamente de protecție pentru sudori, echipamente de protecție cu vizibilitate crescută (reflectorizante) și echipamente de lucru funcționale pentru domeniul automotive.

Valoare adăugată pentru dumneavoastră

 • Asistență completă prin personal dedicat la nivel regional
 • Siguranța prestării serviciilor prin puncte de lucru la nivel regional
 • Companie romaneasca de familie cu prezență la nivel regional și național
 • Exploatarea sinergiilor printr-un portofoliu vast de produse
 • Dezvoltare internă de produse în colaborare cu clienții noștri

Servicii complete de textile pentru domeniul medical

Siguranță pentru pacienți și personal

OLTENIA Laundry înseamnă management de textile profesionist și de încredere pentru domeniul sanitar. Ne ocupăm de procesarea și livrarea textilelor pentru spitale, centre de reabilitare, ambulanțe și centre de plasament/îngrijire. Sortimentele noastre cuprind articole textile pentru secții de spital, uniforme pentru angajați și articole textile sterile pentru Bloc Operator, cum ar fi halate și câmpuri chirurgicale.

Valoare adaugată pentru dumneavoastră

 • Sortiment de produse ajustat în funcție de nevoile dumneavoastră
 • Disponibilitate permanentă a textilelor fără costuri proprii de administrare
 • Opțiunea de a contracta serviciile noastre și cu textilele clientului
 • Contribuție ecologică prin reprocesare, refolosire și sustenabilitate
 • Seriozitate și experiență de peste 9 de ani
 • Monitorizarea inventarului moale privind calitatea textilelor,  gradul de uzură și durata de utilizare rămasă
 • Inventariere digitalizată și optimizată zilnică atât la colectare cât și la livrare, astfel reducând către zero pierderea și deterioarea produsleor textile; prin acest serviciu se creează o relație “WIN WIN” între clienți și Oltenia Laundry

Pentru nopți fără griji în lenjerie de pat curată și moale pentru domeniul Horeca

Serviciile noastre flexibile și de încredere de închiriere textile vă ușurează munca și creează totodată o atmosferă îngrijită. Toate textilele livrate sunt curățate conform unor procese de spălare listate, cu dezinfectare și sustenabile. Aveți încredere în managementul de textile inovator și consecvent, cât și în standardele cele mai înalte de calitate oferite de OLTENIA Laundry. Sortimentul de textile cuprinde lenjerie de pat, articole din frotir, articole textile pentru restaurante, uniforme de lucru pentru personalul din bucătărie și de servire, produse de igienă pentru bucătărie și grupuri sanitare, perdele si draperii, cât și carpete standard și personalizate cu reținere a murdăriei.

 

Valoare adăugată pentru dumneavoastră

 • Garanția igienizării perfecte a lenjeriei de pat și a prosoapelor
 • Declarație pentru sustenabilitate: neutralitate CO2, amprentă ecologică, comerț echitabil (fair trade)
 • Siguranța livrărilor prin rețeaua noastră de distribuție
 • Management de textile: ne ocupăm pentru dumneavoastră de achiziția, curățarea și înlocuirea articolelor textile
 • Companie de familie cu activitate la nivel regional, condusă de proprietar
 • Consultanță personală în locația dumneavoastră prin echipa noastră regională de consultanți
 • Monitorizarea inventarului moale privind calitatea textilelor, gradul de uzură și durata de utilizare rămasă
 • Inventariere digitalizată și optimizată zilnică atât la colectare cât și la livrare, astfel reducând către zero pierderea și deterioarea produsleor textile; prin acest serviciu se creează o relație “WIN WIN” între clienți și Oltenia Laundry

Servicii profesionale de carpete pentru mai multă protecție, siguranță și curățenie

OLTENIA Laundry oferă un portofoliu vast de produse care cuprinde carpete cu reținere a prafului și murdăriei, carpete personalizate, carpete anti-oboseală sau carpete pentru exterior, potrivite pentru oricare domeniu de activitate.

Oferim carpete cu multiple functionalități pentru diverse domenii. Pentru protejarea pardoselilor dumneavoastră, cât și pentru reducerea transferului de murdărie, vă oferim carpetele noastre care pot fi personalizate, ca mijloc de promovare a imaginii companiei dumneavoastră. Pentru exterior, portofoliul nostru este completat de carpete de exterior împotriva murdăriei intense, carpete cu reținere a murdăriei și carpete cu peri aspri împotriva prafului și umezelii.

Pentru locurile de muncă în care se stă mult în picioare, oferim și carpete anti-oboseală. Acestea asigură efecte ergonomice pozitive demonstrate și reduc timpul în care nu se lucrează, prin susținerea articulațiilor și musculaturii.

Lavete industriale din bumbac în sistem practic și reutilizabil

Multe domenii de aplicare – un singur sistem: ușurare pentru compania dumneavoastră

OLTENIA Laundry vă oferă lavete industriale din bumbac de 40×40 cm din materiale de cea mai bună calitate și serviciul de spălare al lor. Aplicarea practică în domeniile service-urilor auto și industria prelucrării metalelor îndeplinește toate dorințele. Lavetele sunt colectate în containere speciale prevăzute cu roți, preluate de către OLTENIA Laundry, spălate și gestionate profesional.
Locurile de muncă curate reprezintă siguranța dumneavoastră.

Testați acum gratuit lavetele noastre din bumbac din materiale de cea mai bună calitate.

Servicii de spălătorie în regim de urgență

Ai nevoie de o cantitate de textile care să fie spălată, dezinfectată, uscată și calcată într-un timp scurt, nu este cazul să iți faci griji. Oltenia Laundry cu o capacitate de 5200 kg / 24 ore, oferă servicii de spălătorie profesională și industrială în regim de urgență cu sau fără serviciul de ridicare și livrare.